Gordijnen voor kantoor

Op zoek naar gordijnen en vitrage voor uw kantoor? Als specialist in raambekleding levert M+N projecten maatwerk gordijnen en vitrage voor de zakelijke markt. We werken uitsluitend met lichtechte, hoogkwalitatieve duurzame stoffen die volledig voldoen aan de strenge eisen voor bedrijfsinrichting. Binnen onze expertise valt ook het fabriceren van verduisterende en brandvertragende gordijnen. Bovendien kunnen wij oplossingen bieden die helemaal passen binnen de huidige trends in kantoorstyling.

Voordelen van gordijnen voor kantoor

Zoekt u gordijnen voor kantoor? Wij leveren niet alleen aan kantoren, hotels en bedrijven, gordijnen zijn ook een veelgemaakte keuze om de lichtinval te regelen in onderwijsinstellingen, culturele instituten, ziekenhuizen, zorginstellingen en openbare gebouwen. Gordijnen zorgen niet alleen voor een aangename sfeer, ze bieden ook veel privacy, dragen bij aan het vasthouden van warmte en hebben een belangrijke invloed op de akoestiek. Daarom zijn ze ook ideaal om toe te passen in grote of hoge ruimtes.

Eigen ontwerp mogelijk

Met onze jarenlange ervaring binnen de projectinrichting bieden we altijd de juiste oplossing in maatvoering, kleur, afwerking en extra eigenschappen. Zoekt u gordijnen in een specifieke kleur conform uw huisstijl? Wilt u vitrages laten bedrukken met een logo of fotoprint? Of wilt u de raambekleding via afstandsbediening openen en sluiten? Het is allemaal mogelijk.

Duurzame gordijnen en vitrage voor kantoren

M+N projecten staat garant voor het leveren van hoogwaardige raambekleding met een duurzaam kwaliteitsmerk. Onze textielproducten zijn merendeels Cradle to Cradle gecertificeerd en bij de fabricage worden CO2 emissies tot een minimum beperkt. U kunt onze raambekleding daarom ook binnen BREEAM-projecten toepassen.

Specialist in gordijnen en vitrage in de projectenmarkt

Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. Wij regelen het hele traject; van advies op locatie voor de meest optimale zonwering tot de productie, montage en het onderhoud. Daarbij bent u altijd verzekerd van maatwerk en zorgen we voor een oplossing in lichtregulering die helemaal past bij uw wensen voor nu én de toekomst.