Wie zijn wij?

Wij creëren uw optimale werkomgeving!

Bij M + N Projecten weten we als geen ander hoe belangrijk een prettige werkomgeving is voor het welbevinden en de productiviteit van uw medewerkers. Al sinds 1993 zijn wij actief als fabrikant en leverancier van zon- en lichtwering en verduistering voor binnen.

Complete begeleiding en maatwerk

Wij zetten onze jarenlange ervaring graag in om u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectenmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. U kunt bij ons terecht voor het gehele traject van advies, productie, montage, onderhoud tot en met reiniging.

Een dynamische en flexibele partner

M + N Projecten bestaat uit een dynamisch team met een oplossingsgerichte instelling. U mag bij ons rekenen op heldere communicatie en korte doorlooptijden. Als specialist in projecten kunnen wij ons snel aanpassen aan steeds weer nieuwe contexten. Wij zijn actief in veel verschillende branches en bedrijfstypen, van het onderwijs en de overheid tot kantoorpanden en hotels.

Hoge kwaliteit, duurzame oplossingen

Het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten en diensten is onze missie. Doordat we betrokken zijn bij het hele traject en ons eigen montageteam hebben, kunnen wij hier garant voor staan. Wij hebben een projectencollectie met een ruime keuze aan functionele en duurzame textielsoorten. Kwaliteit betekent bij ons ook duurzaamheid. Wij leveren producten en oplossingen die lang meegaan en die het milieu ontzien. We hebben dan ook veel ervaring met BREEAM en Cradle to Cradle projecten.

Missie en visie

Missie: Het creëren van een visueel- en thermisch geoptimaliseerde werkomgeving die mensen motiveert, inspireert en prikkelt te presteren.

Visie: De voorkeursleverancier zijn voor duurzame zon- en lichtweringsoplossingen, door het leveren van superieure producten en diensten.

Eigen montagedienst

Bij M+N Projecten zorgen we voor een soepel verloop van het volledige traject dankzij onze eigen montagedienst. Bovendien garandeert de VCA-certificering van onze monteurs een veilige uitvoering van elk project.