WELL-certificering Zonwering

Gezonde en veilige gebouwen om in te werken

Bij M+N Projecten leveren we al jaren maatwerk raamdecoratie. Zo zorgen we ervoor dat er voor iedere werksituatie een geschikte oplossing is. Of u nu kiest voor rolgordijnen, paneelgordijnen of plisségordijnen: we hebben een ruim assortiment waarmee we uw wensen vervullen.

Onderdeel van maatwerk leveren is ook meegaan met trends en belangrijke ontwikkelingen. Duurzaamheid is één van de onderwerpen die al jaren als zeer belangrijk wordt gezien, en waar wij ons actief voor inzetten. Zo werken wij al jaren volgens het ‘Cradle to Cradle’ principe. Dit principe gaat uit van ‘van wieg tot wieg’ en staat voor circulariteit en meerwaarde bieden.

Lichamelijke en geestelijke gezondheid

Een gezonde en veilige werkomgeving is cruciaal voor lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hoewel we dat altijd al wisten, heeft de COVID-19 pandemie duidelijk laten zien dat het erg belangrijk is om hier aandacht aan te blijven besteden.

Om een gezonde en veilige werkomgeving meetbaar te maken is de WELL Health & Safety certificering in het leven geroepen. Deze certificering beoordeeld bestaande en nieuwe gebouwen op 22 criteriapunten en 4 innovatiepunten.

 

Deze punten zijn weer onderverdeeld over zes categorieën, namelijk:

  1. Het bevorderen van hygiënemaatregelen.
  2. Het voorbereid zijn op calamiteiten.
  3. Het bevorderen van lichamelijke en mentale gezondheid.
  4. Het monitoren van de kwaliteit van water en lucht.
  5. Het stimuleren van bekendheid van gebouwgebruikers met bovengenoemde maatregelen.
  6. Innovaties die bijdragen aan verdere ontwikkeling van gezondheid en veiligheid.

Gezonde en veilige raamdecoratie

Voor het verkrijgen van een WELL-certificaat moet een gebouw aan tenminste 15 punten voldoen. Deze worden getoetst en gekeurd door een WELL geaccrediteerde professional.

M+N Projecten levert met haar raamdecoratie op maat een bijdrage aan deze criteria- en innovatiepunten en heeft dit ook al in talloze projecten gerealiseerd.

Een WELL-certificaat is een erkend bewijs om mee aan te tonen dat een gebouw veilig en gezond is. Zowel tijdens dagelijks gebruik, als tijdens noodsituaties.

Uw gebouw WELL-gecertificeerd

Wilt u uw gebouw voorzien van een WELL-certificaat? M+N Projecten denk graag met u mee vanuit raamdecoratieoogpunt. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van eigen productie, duurzaamheid en innovatie maken we samen met u uw gebouw veilig(er) en gezond(er).

Neem vooral contact op met onze specialisten voor meer informatie, of voor een vrijblijvende afspraak.