Op zoek naar optimale zonwering voor uw kantoor met oog voor duurzaamheid? Kies dan voor M+N Projecten. Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. Wij leveren al meer dan 20 jaar hoog kwalitatieve zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten voor de zakelijke markt, zoals voor kantoorpanden, winkels, restaurants, hotels en openbare gebouwen. U kunt daarbij denken aan rolgordijnen, plissés, verticale lamellen, paneelgordijnen en horizontale jaloezieën. Maar we zijn ook specialist in luxe gordijnen en vitrage.

Gordijnen en zonwering als optimale sfeermaker

Functionaliteit combineren met stijl en sfeer, dat staat bij ons altijd voorop. Want niets is zo belangrijk als een ruimte creëren waar mensen op een prettige manier aan het werk kunnen. De juiste zonwering en gordijnen dragen daaraan bij. Niet alleen zorgen deze voor de regulering van het licht van buiten, ze zijn ook belangrijk voor de warmtewering en kunnen inkijk tegengaan. En welke type gordijn u daarvoor kiest is helemaal afhankelijk van uw wensen ten aanzien van de inrichting.

Maatwerk zonwering voor kantoren

Gaat u vooral voor eenvoudig en functioneel? Speelt design een grote rol? Of bent u op zoek naar een goede zonwering voor een uitzonderlijk hoge ruimte? Wij kunnen voor iedere maat glaspui de juiste zonwering of verduisteringsproducten leveren. Bovendien kunt u ons al in een vroeg stadium betrekken bij de bouw van een kantoor of het interieurontwerp, zodat we samen met de architect of interieurontwerper tot de juiste oplossing kunnen komen.

Duurzame kantoorzonwering voor kantoren

Met M+N Projecten. Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. U kunt maakt u ook een milieubewuste keuze. Niet alleen zijn onze zonwering producten gemaakt van duurzame textielsoorten, ook onze productie voeren we zo klimaatneutraal mogelijk uit. In onze branche nemen we dan ook graag het voortouw om op duurzame wijze te innoveren en nieuwe producten te ontwikkelen met een ‘Cradle to Cradle‘ certificering.

Zonweringsspecialist in de projectenmarkt

Bij M+N Projecten. Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. Van advies op locatie voor de meest optimale zonwering tot de productie, montage en het onderhoud. Daarbij bent u altijd verzekerd van maatwerk en zorgen we voor een oplossing in lichtregulering die helemaal past bij uw wensen voor nu én de toekomst.