Raamdecoratie labruimte

Op zoek naar zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten met een uitstekende kwaliteit? M+N Projecten is dé expert in raamdecoratie! Met ruim 30 jaar ervaring binnen deze branche zijn onze specialisten in staat om u te voorzien van het allerbeste advies. Van horizontale jaloezieën, tot aan luxe rolgordijnen en lamellen. We helpen u graag verder.

Zonwering en duurzaamheid

Bij M+N Projecten leveren we maatwerk voor iedere situatie. Met onze duurzame textielproducten blijft al onze raamdecoratie jarenlang in de perfecte staat. Daarnaast worden al onze producten volledig milieuvriendelijk geproduceerd. Dat maakt ieder project eigen! We bieden raambekleding aan voor kantoren, zorginstellingen, openbare gebouwen en culturele instellingen. Loopt u tegen een specifieke situatie aan? Onze specialisten verdiepen zich graag in uw vraagstuk! We zetten al uw wensen naast elkaar, zodat we meer inzicht hebben in het design, de veiligheid, kleur en de mate van transparantie. Vanaf advies tot aan de montage van al uw raamdecoratie; het gehele traject kunt u op ons rekenen.

Raamdecoratie voor labruimte

Bent u op zoek naar geschikte raamdecoratie voor een labruimte? De specialisten van M+N Projecten helpen u graag verder! Samen kijken we naar uw voorkeuren en de mate van lichtregulering in de desbetreffende ruimte. Zo zijn we in staat om u een deskundig advies mee te geven over het type raambekleding dat in uw situatie het meest geschikt is. Met name   rolgordijnen zijn een zeer populaire keuze in deze ruimtes. Op die manier zorgt u voor meer functionaliteit in uw labruimte!

Maatwerkoplossingen en certificering

Heeft u te maken met verschillende moeilijke hoeken, een zeer hoge ruimte of veel diverse ramen? Geen zorgen, we produceren raambekleding voor iedere situatie! Onze experts grijpen dan ook iedere uitdaging met beide handen aan. De monteurs van M+N Projecten zorgen tijdens het traject voor de afwerking en volledige integratie in kozijnen en puien. Daarnaast dragen al onze textielproducten een Cradle to Cradle certificering, waardoor er zelfs raamdecoratie bij BREEAM projecten mogelijk is. Benieuwd of we iets voor u kunnen betekenen? Plan vandaag nog een afspraak in!

Specialist in de projectenmarkt

De combinatie van functionaliteit met stijl en sfeer is dé kracht van de allerbeste raamdecoratie. Bij M+N Projecten profiteert u van de scherpste prijzen en korte levertijden. Op die manier zorgen we dat ieder project op korte termijn een succes wordt! We richten ons uitsluitend op de projectmarkt en bieden passende oplossingen aan voor iedere situatie en budget. Vanaf de eerste afspraak, tot aan de uiteindelijke montage en het onderhoud van uw raambekleding; onze specialisten staan het gehele traject voor u klaar. Zo profiteert u van producten op maat én een oplossing voor de toekomst.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Heeft u nog aanvullende vragen over onze diensten of wenst u in contact te komen met één van onze specialisten? Laat het ons weten! We komen graag langs bij u op locatie voor een gratis inmeting. Na afloop ontvangt u een offerte. Snel onze uitstekende producten en service ervaren? Laat het ons weten en bekijk de mogelijkheden, ook bij een kleine afname. U bereikt ons via de telefoon 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier dat u op onze website vindt.