Raamdecoratie industrieel complex

Op zoek naar de perfecte raambekleding met oog op de toekomst? M+N Projecten is dé specialist in kwalitatief hoogwaardige raamdecoratie voor de zakelijke markt! Met ruim 30 jaar ervaring op het gebied van zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten zijn onze experts in staat om u altijd te voorzien van het allerbeste advies. Vragen over een specifieke situatie? We staan voor u klaar.

Zonwering voor iedere situatie

Bij M+N Projecten vindt u raamdecoratie passend bij vrijwel ieder interieur. Doordat we gebruik maken van duurzame textielproducten gedurende het gehele traject, is al onze raambekleding van een uitstekende kwaliteit. Zo profiteert u niet alleen van raamdecoratie die jarenlang in een goede staat blijft, maar ook van een milieuvriendelijk product. Dat maakt al onze producten eigen! M+N Projecten biedt raamdecoratie aan voor culturele instellingen, openbare gebouwen, zorginstellingen en kantoren. Heeft u te maken met een andere situatie? Ook dan helpen onze experts u graag verder. We richten ons volledig op uw voorkeuren. Op die manier kunnen we ons verdiepen in het uiteindelijke design, de veiligheid van het product, de kleuren en de mate van transparantie. Vanaf het eerste moment dat we elkaar zien, tot aan het onderhoud na de plaatsing van uw raambekleding; we helpen u graag verder.

Raamdecoratie voor industrieel complex

Bent u op zoek naar passende raambekleding voor een industrieel complex? Onze experts komen graag langs bij u op locatie! We analyseren kort de desbetreffende ruimte zodat we een duidelijk beeld hebben van de mate van lichtregulering. Daarnaast houden we rekening met al uw wensen. Zo geven we u altijd een deskundig advies mee. Bij grote ruimtes, zoals bij een industrieel complex, adviseren we vaak om te kiezen voor vitrages en gordijnen. Dit geeft namelijk nét iets meer sfeer in een open ruimte.

Advies op maat

Ook bij lastige hoeken, diverse maten ramen én hoge ruimtes staat M+N Projecten voor u klaar. We grijpen iedere uitdaging met beide handen aan en ontwikkelen raambekleding die bij uw situatie past. Onze experts nemen het gehele traject uit handen. Bovendien bevatten al onze textielproducten een Cradle to Cradle certificering, waardoor zelfs BREEAM projecten gebruik kunnen maken van onze raamdecoratie. Meer weten? Neem dan contact met ons op!

Specialist in de projectenmarkt

De combinatie van functionaliteit met sfeer en stijl is dé kracht van onze projecten. Al onze klanten profiteren van scherpe prijzen en zeer korte levertijden. We bieden voor iedere situatie een oplossing op maat aan, binnen ieder gewenst budget. Onze experts staan voor u klaar.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Meer weten over onze producten of heeft u te maken met een specifieke situatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op! We plannen graag een afspraak in bij u op locatie. Hierbij komen wij volledig kosteloos inmeten. Na afloop ontvangt u gratis een offerte. Zo snel mogelijk kennismaken? We zijn op werkdagen van maandag tot en met vrijdag bereikbaar via de telefoon 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via ons contactformulier.