Raamdecoratie hotel

Raamdecoratie voor hotel

Op zoek naar passende en duurzame raamdecoratie voor in hotels? M+N Projecten is dé partner op het gebied van hoogwaardige raambekleding voor de zakelijke markt! Ons team heeft ruim 30 jaar ervaring in lichtwering-, verduisterings- en zonweringproducten. Heeft u specifieke ideeën in gedachte en wilt u eens sparren over de mogelijkheden? Onze experts staan klaar om u verder te helpen. 

Raamdecoratie passend voor ieder hotel

De juiste raamdecoratie draagt bij aan de chique uitstraling van de hotelkamer en de algehele gastervaring. Daar zijn we bij M+N Projecten meer dan bewust van! Zo zorgt onze raambekleding voor voldoende privacy voor de gasten en de juiste lichtregulering. Ook dragen onze kwalitatief hoogwaardige én duurzame producten bij aan de marketing en branding van het hotel. Zelf ervaren? Plan een afspraak in bij onze professionals en zet al uw wensen op een rij. Samen lopen we stap voor stap door welke aspecten voor u belangrijk zijn. Tijdens de afspraak brengen we precies in kaart wat het gewenste design is, kijken we welke mate van transparantie het meest geschikt is en doen we onderzoek naar de veiligste optie in iedere hotelkamer. Op die manier heeft u een duidelijk beeld van de mogelijkheden en kunt u een weloverwogen beslissing maken over de raamdecoratie die het beste bij u past. 

Raambekleding die aansluit op uw wensen

Op zoek naar de geschikte raambekleding voor verschillende hotelkamers? Bij M+N Projecten bieden we raamdecoratie aan die aansluit op uw wensen! Ons team maakt graag een korte analyse van de desbetreffende ruimtes en bepalen aan de hand daarvan welk type raambekleding het meest geschikt is voor de ruimte. Ook hierbij houden we rekening met de mate van lichtinval, de kleuren, veiligheid en transparantie. Vervolgens geven we u meer inzicht in ons brede assortiment raamdecoratie. Zo heeft u de keuze uit rol- en paneelgordijnen, plissés, verticale lamellen, horizontale jaloezieën, gordijnen en vitrages. Afhankelijk van de grote van de kamer kunnen onze specialisten precies vertellen welk product het meest geschikt is voor uw situatie. 

Uitstekende service en maatwerk

Ook als u te maken heeft met lastige hoeken, zeer hoge plafonds of een groot aantal ramen, staan we voor u klaar! Onze professionals buigen zich graag over uw vraagstukken en creëren op die manier een oplossing op maat. Van opmeten tot de afwerking en volledige integratie van puien en kozijnen; het montageteam van M+N Projecten neemt alle zorgen omtrent uw raamdecoratie uit handen. Met de Cradle to Cradle certificering van onze textielproducten kunnen we zelfs BREEAM projecten verzorgen. 

Dé expert in de projectenmarkt

M+N Projecten heeft een eigen montageteam waarmee we uitsluitend actief zijn in de projectenmarkt. Onze professionals worden enthousiast van nieuwe uitdagingen én maken van iedere opdracht opnieuw een succes door sfeer met stijl te combineren. Zo bieden we al onze klanten een oplossing op maat aan, binnen iedere tijdsperiode en budget. Benieuwd naar onze offerte? Vraag deze dan direct aan!

Meer advies over raamdecoratie voor hotels? Neem contact op

Heeft u nog vragen over onze producten of wilt u eens sparren met één van onze specialisten? We horen het graag! Maak online een afspraak en profiteer van een gratis inmeting bij u op locatie. Benieuwd naar meer? We zijn bereikbaar via ons telefoonnummer 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier op de website.