M+N Projecten is dé specialist in kwalitatieve zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten voor de zakelijke markt. Met ruim 30 jaar ervaring zijn we in staat om u iedere dag opnieuw het allerbeste advies mee te geven. Van plissés tot verticale lamellen en luxe gordijnen. Onze experts helpen u graag verder.

Verduisteringsproducten op maat

Bij M+N Projecten maken we al onze raambekleding volledig op maat. We gebruiken enkel duurzame textielproducten, waardoor al onze raambekleding jarenlang in perfecte staat blijft én volledig milieuvriendelijk geproduceerd wordt. Dat maakt onze projecten uniek! We bieden niet alleen raambekleding aan voor kantoren, maar ook voor  hotels, culturele instellingen, openbare gebouwen en zorginstellingen. Heeft u te maken met een specifieke situatie? Onze experts duiken graag in uw vraagstuk! Samen zetten we al uw voorkeuren op een rijtje, waardoor we een duidelijk beeld hebben van het gewenste design, kleur, veiligheid en de mate van transparantie. Vanaf de eerste ontmoeting tot het onderhoud van uw raambekleding; we staan het gehele traject voor u klaar.

Raamdecoratie voor conferentiezaal

Zoekt u passende raamdecoratie voor een conferentiezaal? Ook hierbij helpt M+N Projecten u graag verder. Aan de hand van uw voorkeuren en mate van lichtregulering adviseren we welk type raambekleding het meest geschikt is voor uw conferentiezaal. Zo raden we met name vitrages en gordijnen aan in grote gemeenschappelijke ruimtes. Zo creëert u meer sfeer in iedere conferentiezaal!

Duurzame oplossing

Moeilijke hoeken, een hoge ruimte of heel veel ramen? We produceren raambekleding voor iedere situatie. De monteurs zorgen tijdens het project voor de afwerking en juiste integratie in puien en kozijnen. Ieder textielproduct draagt bovendien een Cradle to Cradle certificering, waardoor onze experts zelfs raamdecoratie bij BREEAM projecten mogelijk maken. Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet en plan een afspraak in.

Specialist in de projectenmarkt

Bij M+N Projecten staat de combinatie van functionaliteit met stijl en sfeer voorop. We hanteren de scherpste prijzen en zeer korte levertijden. Zo zorgen we er samen voor dat ieder project een succes wordt! Binnen de projectmarkt bieden we passende en professionele oplossingen aan voor iedere situatie en budget. Onze specialisten ondersteunen u tijdens het gehele traject; van advies bij u op locatie, tot aan de montage en het onderhoud. Zo bent u bij M+N Projecten altijd verzekerd van maatwerk én profiteert u van een oplossing die aansluit bij uw wensen en de toekomst.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Heeft u specifieke vragen over de raambekleding in uw conferentiezaal of wilt u graag in contact komen met onze specialisten? Ontdek onze uitstekende service en laat het ons weten! We komen graag kosteloos bij u op locatie inmeten. Daarna ontvangt u geheel gratis een offerte. Benieuwd naar onze hoge kwaliteit producten? Wacht dan niet langer en bekijk al onze mogelijkheden, ook bij een kleine afname. U kunt ons bereiken via de telefoon 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier op onze website.