Raamdecoratie bedrijfspand

M+N Projecten is dé specialist op het gebied van hoogwaardige zonwering voor binnen. Met meer dan 30 jaar ervaring in raambekleding voor kantoren en bedrijven zijn onze experts in staat om u gericht verder te helpen. Van plissés en rolgordijnen, tot luxe gordijnen en vitrages; we staan voor u klaar!

Duurzame textielproducten

Al onze projecten worden volledig op maat gemaakt, waarbij we uitsluitend duurzame textielproducten gebruiken. Hierdoor behoudt onze raambekleding niet alleen jarenlang zijn lichtechte eigenschappen, maar worden onze producten ook op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. M+N Projecten biedt raambekleding aan voor kantoren, hotels, culturele instellingen, openbare gebouwen en zorginstellingen. We duiken graag in uw situatie en zetten al uw wensen overzichtelijk op een rij. Zo hebben we een beter beeld van het design, de kleur, de mate van transparantie en de veiligheid. Vanaf het eerste vrijblijvende advies, tot de montage en het onderhoud; we begeleiden u het gehele traject.

Raamdecoratie voor bedrijfspand

Afhankelijk van uw wensen en mate van lichtregulering kunnen we achterhalen welk type raambekleding geschikt is voor uw kantoor. Zo raden we rolgordijnen en jaloezieën aan in open kantoorruimtes, terwijl we in gemeenschappelijke ruimtes of verzamelzalen eerder naar gordijnen en vitrages kijken. Op die manier creëren we de juiste sfeer in iedere omgeving!

Zorgvuldig maatwerk

De experts van M+N Projecten produceren raambekleding voor iedere situatie. Lastige hoeken, zeer hoge ruimtes of een enorme veelheid aan ramen; we grijpen iedere klus met beide handen aan. Ons montageteam zorgt voor de juiste afwerking en volledige integratie in puien en kozijnen. Tenslotte dragen onze textielproducten een Cradle to Cradle certificering, waardoor we ook raambekleding bij BREEAM projecten kunnen verzorgen.

Specialist in de projectenmarkt

Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren we scherpe prijzen en zeer korte levertijden. We zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt. We bieden professionele oplossingen aan voor iedere situatie, binnen uw wensen en budget. De experts van M+N Projecten staan het gehele traject voor u klaar; van advies op locatie voor de meest optimale zonwering tot aan de productie, montage en het onderhoud. U bent altijd verzekerd van maatwerk en een oplossing die past bij al uw voorkeuren én de toekomst.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Heeft u vragen over de raamdecoratie bij u op kantoor of wenst u in contact te komen met één van onze experts? Profiteer van onze snelle service en laat het ons weten! Bij M+N Projecten komen we kosteloos op uw locatie inmeten én kunt u gratis een offerte aanvragen. Ontdek onze hoge kwaliteit producten, zelfs bij een kleine afname. U bereikt ons via de telefoon 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier op onze website. We helpen u graag verder.