Lamellen voor kantoren

Maatwerk lamellen voor kantoren als zonwering

M+N Projecten is met haar vele jaren ervaring met grote projecten specialist op het gebied van lamellen voor kantoren. Wij hanteren scherpe prijzen, korte levertijden en kunnen u tijdens het gehele traject verzekeren van kwaliteit en maatwerk. Bij ons kunt u terecht voor advies, tot aan de montage van de lamellen in uw kantoor of bedrijfspand. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing op het gebied van binnenzonwering, lichtwering en verduistering? M+N Projecten realiseert graag al uw wensen.

M+N Projecten voor lamellen naar wens

Met lamellen kunt u het zonlicht in uw kantoor of bedrijfspand weren en minder inkijk realiseren. Lamellen, ook wel bekend als verticale jaloezieën, zijn toepasbaar bij normale ramen, maar ook voor schuine en ronde ramen. Onze monteurs bevestigen de lamellen op een elegante en onopvallende manier aan een rails bij het raam en zorgen ervoor dat deze gemakkelijk in gebruik genomen kunnen worden.

Lamellen met kwaliteit

M+N Projecten levert lamellen van stof in verschillende kleuren, structuren en afmetingen. Samen kijken we graag naar een geschikte variant die past bij het interieurontwerp en binnen de scope van het project. Binnen de keuze tussen stof en kleur is het tevens mogelijk om een persoonlijke stempel op uw lamellen te drukken. Denk bijvoorbeeld aan eigen logo’s of een bepaalde print om een passende sfeer binnen u kantoor te creëren.

Specialist in lichtregulering

Bent u op zoek naar een partner die u helpt bij een professionele oplossing op het gebied van zonwering en lichtregulering? M+N Projecten helpt u graag met de meest geschikte oplossing die past binnen uw situatie, uw budget en wensen. Gedurende het hele traject, van advies tot montage, bent u verzekerd van maatwerk bij een partij met veel ervaring in de projectbranche.

Welke maatvoeringen zijn mogelijk met onze verticale lamellen?