Gordijnen conferentiezaal

Gordijnen voor conferentiezaal

Al meer dan 25 jaar is M+N Projecten dé specialist op het gebied van zonwering- en verduisteringsproducten. Als fabrikant bieden we onder andere gordijnen en vitrages aan voor de zakelijke markt. Hierbij werken we uitsluitend met lichtechte, hoogwaardige en duurzame stoffen die perfect passen in iedere bedrijfsinrichting! Van kennismaking tot de montage van de gewenste raamdecoratie; onze professionals ondersteunen u het gehele traject. 

Sfeer en privacy

Veel ondernemers kiezen voor gordijnen in grote ruimtes, zoals in conferentiezalen. Deze vorm van raamdecoratie is namelijk een ideale manier om lichtinval te regelen! Gordijnen creëren niet alleen een fijne sfeer, ze bieden ook veel privacy. Daarnaast staan gordijnen bekend vanwege het feit dat ze warmte vasthouden én invloed hebben op omgevingsgeluiden. Dat maakt gordijnen een uitstekende keuzes in grote en hoge ruimtes. Benieuwd wat de mogelijkheden zijn in de ruimtes die u voor ogen heeft? Het team van M+N Projecten staat klaar om u te voorzien van een passend advies. 

Samenstellen naar wens

De raamdecoratie van M+N Projecten kunt u samenstellen aan de hand van de maatvoering, kleur, afwerking en eventuele extra eigenschappen. Wilt u de gordijnen bijvoorbeeld laten aansluiten op de huisstijl van de conferentiezaal? Of de gordijnen en vitrages laten bedrukken met een logo of specifiek fotoprint? Dat kan! Bovendien heeft u de mogelijkheid om de gewenste uitvoering middels een afstandsbediening te openen en sluiten. Onze specialisten duiken graag in uw wensen en stellen de raamdecoratie in naar uw voorkeuren. 

Duurzame oplossing

Bij M+N Projecten staat het leveren van hoogwaardige raamdecoratie met een duurzaam kwaliteitsmerk op de eerste plaats. Alle textielproducten binnen ons assortiment zijn Cradle to Cradle gecertificeerd, waardoor onze gordijnen ook toepasbaar zijn binnen BREEAM projecten! Daarnaast houden we er rekening mee dat de CO2 emissies bij de fabricage tot een minimum beperkt worden. Bent u nieuwsgierig naar het totale aanbod van onze duurzame producten? Wacht niet langer en vraag onze Project Collectie aan! 

Meer weten over onze gordijnen? We horen het graag

Heeft u nog aanvullende vragen over de gordijnen in ons assortiment of wilt u in contact komen met één van onze medewerkers? Laat het ons weten! Het team van M+N Projecten heeft een brede expertise en beschikt over jarenlange ervaring. We kijken graag mee naar uw situatie en stellen een advies op dat gebaseerd is op uw voorkeuren en budget. Meer weten over de mogelijkheden binnen een conferentiezaal? Plan dan online een gratis inmeetafspraak in én ontdek de opties binnen de desbetreffende ruimte. Op deze dag meten onze specialisten heel specifiek de ramen in, zodat we na afloop een vrijblijvende offerte kunnen opstellen. In de offerte vindt u terug welk raamdecoratie geschikt is voor de conferentiezaal en wat de kosten hierbij zijn. Gaat u akkoord? Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak bij u in. Bij vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer 088 700 7600 of per mail info@mnprojecten.nl!