Gemetalliseerde rolgordijnen

Gemetalliseerde rolgordijnen op maat

De gemetalliseerde rolgordijnen van M+N Projecten worden voor u op maat en naar wens gemaakt. Door de verschillende stofdiktes en kleuren bij gemetalliseerde rolgordijnen kunt u kiezen voor zowel transparant doorzichtig, half transparant of verduisterend. Binnen deze keuze kunt u er tevens voor kiezen om de rolgordijnen te voorzien van uw eigen logo of prints naar keuze. Zo kunt u op subtiele wijze een persoonlijke stempel drukken.

Warmtewerende rolgordijnen voor kantoren

M+N Projecten heeft de fabricage van gemetalliseerde rolgordijnen, evenals de montage van de rolgordijnen, in eigen beheer. Door deze combinatie kunnen wij scherpe prijzen en korte levertijden hanteren waarbij kwaliteit altijd voorop staat. Een gemetalliseerd rolgordijn heeft aan de achterzijde een dun laagje aluminium. Dit functioneert als een reflecterend warmteschild waardoor de warme uit uw kantoor of bedrijfspand word gereflecteerd. Door gebruik te maken van verschillende stofdiktes en kleuren is het mogelijk om een eindresultaat te creëren wat prettig combineert met het interieurontwerp en binnen de scope van het project. Onze monteurs zullen ervoor zorgen dat de rolgordijnen op een nette en haast onzichtbare wijze geïnstalleerd worden in de kozijnen of gevel van uw kantoor.

Duurzame kwaliteit rolgordijnen

Voor welk type gemetalliseerd rolgordijn u ook kiest, bij al onze rolgordijnen is een hoogwaardige, duurzame kwaliteit gewaarborgd. M+N Projecten werkt met duurzame textielproducten die grotendeels Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Door deze specificaties zijn ze toepasbaar binnen BREEAM-projecten.

Oplossingen voor de projectmarkt

Bent u op zoek naar een partner voor professionele oplossingen op het gebied van lichtregulering, dan helpt M+N Projecten u graag bij uw wensen. Bij ons bent u altijd verzekerd van maatwerk en doelgerichte oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt, waarin wij al vele mooie projecten hebben mogen realiseren.

Welke maatvoeringen zijn mogelijk met onze rolgordijnen?