Zonwering labruimte

Bij M+N Projecten bieden we hoogwaardige zonwering aan voor ieder type interieur! Met meer dan 30 jaar ervaring in raamdecoratie zijn onze specialisten in staat om al uw vraagstukken omtrent zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten op te lossen. Op zoek naar een dynamische en flexibele partner voor de belichting bij u op locatie? Wij staan voor u klaar.

Hoogwaardige zonwering

Een functionele werkomgeving is extreem belangrijk! Daarom verdiepen de specialisten van M+N Projecten zich graag in uw wensen. We duiken samen in al uw voorkeuren en creëren op die manier een oplossing die bij uw situatie aansluit. Tijdens het gehele traject maken we uitsluitend gebruik van duurzame textielproducten. Zo kiest u niet alleen voor een milieuvriendelijke oplossing, maar profiteert u ook van raamdecoratie die jarenlang in een perfecte staat blijft. Bij M+N Projecten zijn we voornamelijk actief in de projectenmarkt, waarbij we werkzaamheden verrichten in kantoren, openbare gebouwen, zorginstellingen en zelfs culturele instellingen. We verdiepen ons graag in uw situatie en creëren een duidelijk overzicht van de gewenste kleur, het design, de mate van transparantie en de veiligheid. Is dit inzichtelijk? Dan kunnen we direct aan de slag.

Zonwering voor labruimte

De specialisten van M+N Projecten komen graag kosteloos langs op locatie. Tijdens onze afspraak nemen we gezamenlijk uw wensen door en analyseren we de situatie omtrent de lichtregulering in uw labruimte. Aan de hand van deze analyse achterhalen we snel welke raambekleding het beste bij de ruimte past. In het algemeen worden rolgordijnen en jaloezieën aangeraden in open ruimtes. Bij gemeenschappelijke ruimtes zijn gordijnen en vitrages meer geschikt. Laat u daarom adviseren en kies de bekleding die uw gewenste ruimte nog sfeervoller maakt!

Altijd deskundig advies

Heeft u een ruimte met bijzondere afmetingen, zoals lastige hoeken of hoge ramen? Ook dan helpen we u graag verder met passende zonwering. Twijfel daarom dan ook niet om al uw vraagstukken bij ons neer te leggen. Onze specialisten grijpen iedere uitdaging met beide handen aan! Tijdens het gehele traject nemen we al uw zorgen uit handen. Ieder textielproduct draagt een Cradle to Cradle certificering, waardoor ook BREEAM projecten kunnen profiteren van onze raamdecoratie!

Specialist in de projectenmarkt

De kracht van onze zonwering? De combinatie van functionaliteit met stijl en sfeer! Hierdoor profiteert u jarenlang van hoogwaardige raamdecoratie. M+N Projecten biedt raamdecoratie aan voor iedere situatie en binnen ieder budget. Vanaf uw eerste aanvraag tot aan het onderhoud en de reiniging van uw producten: het gehele traject helpen we u verder.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden of plant u het liefst zo snel mogelijk een afspraak met ons in? Neem dan contact met ons op! We komen graag kosteloos bij u langs en sturen u na afloop een offerte op. Nieuwsgierig naar onze uitstekende service en hoge kwaliteit producten? Bereik ons via het telefoonnummer 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier op onze website.