Zonwering hotel

Zonwering voor hotels

Bent u op zoek naar de juiste zonwering voor in een hotel? Creëer de perfecte sfeer voor uw gasten én ontdek de hoogwaardige producten van M+N Projecten! Met jarenlange ervaring en kennis in onder andere lichtwering- en verduisteringsproducten kunnen onze professionals u altijd gericht op weg helpen. Voeg daarom een extra vleugje elegantie toe aan de inrichting van iedere kamer en bekijk al onze mogelijkheden. 

Zonnescherm voor ieder hotel

Met de juiste zonwering wordt uw boetiekhotel, strandresort of zakelijk toevluchtsoord voorzien van nóg meer sfeer en functionaliteit. Zo bieden de hoogwaardige zonweringsproducten van M+N Projecten niet alleen bescherming tegen de hitte van de zon, maar zorgt het ook voor meer privacy en een moderne uitstraling. Bovendien zijn al onze producten op een duurzame wijze gemaakt. Dat zorgt ervoor dat uw hotel jarenlang voorzien is van de allerbeste raamdecoratie! Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? Plan een afspraak in bij onze professionals en ontdek de stijl die het beste aansluit bij uw wensen. We gaan graag in gesprek over uw ideeën en bekijken op die manier welk design hier het beste bij past. Hierbij buigen we ons niet alleen over het ontwerp, maar ook over de mate van transparantie en de veiligheid. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten! 

Hoogwaardige zonwering op maat

Bij M+N Projecten bieden we zonwering aan die perfect aansluit op uw wensen! Zo ontwerpen we gevarieerde designs, passend bij verschillende hotelkamers én richten we ons op het gewenste materiaal. Ons team plant graag een afspraak in om een korte analyse te maken van de desbetreffende kamers, gangen of zalen. Hierbij starten we direct met inmeten en kijken we naar de gewenste mate van lichtinval, de veiligheid, kleuren en transparantie. Na de afspraak ontvangt u volledig kosteloos de offerte, waarin u direct kennis kunt maken met ons brede assortiment zonweringsproducten.

Gekwalificeerde monteurs

Als u eenmaal de juiste zonwering heeft gevonden, gaan onze professionals direct aan de slag! We buigen ons over eventuele lastige hoeken en hoge plafonds en maken een selectie van de gewenste producten. De gekwalificeerde monteurs van M+N zorgen vervolgens voor de volledige integratie van puien en kozijnen. Met de Cradle to Cradle certificering van onze textielproducten is het zelfs mogelijk om BREEAM projecten af te ronden. Op die manier nemen we al uw zorgen uit handen.

Nummer één in de projectenmarkt

We werken uitsluitend met ons eigen montageteam waardoor we u altijd voorzien van een uitstekende service en een hoge kwaliteit. Dit doen we aan de hand van uw wensen, tijdsperiode en desbetreffend budget. Een keer sparren over alle mogelijkheden op het gebied van zonwering? Plan direct een afspraak in!

Meer advies over zonwering voor hotels? We helpen u graag

Wilt u meer weten over onze producten of heeft u te maken met een specifieke situatie? Laat het ons team weten! Op onze website kunt u eenvoudig een afspraak maken op het moment dat het voor u het beste uitkomt. Daarnaast profiteert u altijd van een gratis inmeting op locatie! Meer weten? Neem contact op via ons telefoonnummer 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via ons contactformulier.