Zonwerende paneelgordijnen

Maatwerk zonwerende paneelgordijnen

Bij M+N Projecten, specialist op het bied van zonwering en lichtregulering, bent u aan het goede adres voor een professionele oplossing als het gaat om zonwerende paneelgordijnen. Door onze ervaring met grote projecten, een eigen fabricage en een eigen montageteam kunnen wij te allen tijde maatwerk leveren wat past binnen elke situatie, elk budget en iedere wens. Kiest u voor M+N Projecten, dan krijg u het gehele traject, van advies tot montage van de paneelgordijnen, maatwerk en kwaliteit.

Paneelgordijnen als kantoorwand

Paneelgordijnen zijn goed toepasbaar als zogenaamde room divider. Zo creëert u snel en gemakkelijk een extra muur in een kantoorruimte of in uw bedrijfspand. Voor paneelgordijnen als room divider wordt veelal gekozen voor een dichte stof. Deze stof laat zeer weinig licht door en biedt veel privacy. Door het schuifsysteem kunt u ervoor kiezen een gedeelte of de gehele ruimte af te schermen.

Passende oplossing met paneelgordijnen

De zonwerende paneelgordijnen zijn beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Waar een combinatie van dicht en transparant een interessante invulling geeft aan uw ruimte, drukt u met een eigen logo of print een persoonlijke stempel op uw kantoor of bedrijfspand. M+N Projecten werkt met duurzame textielproducten die grotendeels Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Door deze specificaties zijn ze toepasbaar binnen BREEAM-projecten. Onze medewerkers helpen u graag aan zonwerende paneelgordijnen die passen binnen het budget, binnen de gevraagde wensen en met een eindresultaat dat goed combineert met het interieurontwerp en binnen de scope van het project.

M+N Projecten als specialist in zonwering

Wanneer u M+N projecten als partner in zonwering kiest kunt u vertrouwen op een partner met ervaring en met oog voor kwaliteit. Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte oplossing in lichtregulering. Een oplossing die past bij uw kantoorpand, project en budget.