Binnenzonwering invullen met screens

M+N Projecten weet als geen ander hoe belangrijk het is om in een prettige werkomgeving te kunnen werken. Door onze ervaring met grootschalige projecten bent u bij ons aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een partner en specialist op het gebied van zonwering en lichtregulering. Bent u op zoek naar binnenzonwering in de vorm van screens, dan helpen wij u graag aan maatwerk. Onze producten zijn interessant voor elk budget en passen bij elke wens. Gezamenlijk zullen wij op zoek gaan naar een eindresultaat dat goed combineert met het interieurontwerp en binnen de scope van uw project.

Binnenzonwering: screens in kantoren

Wanneer u een kantoor of bedrijfspand heeft waarbij zonwering niet aan de buitenzijde geplaatst kan worden is binnenzonwering in de vorm van indoor screens een nette oplossing. M+N Projecten heeft, naast een eigen fabricage, een eigen team van monteurs die ervoor zullen zorgen dat de screens op een nette en haast onzichtbare wijze geïnstalleerd worden in de kozijnen in uw kantoor. Uiteraard heeft u de vrijheid om een keus te maken uit een groot assortiment kleuren en afmeting. Denkt u daarbij eens aan een screen met uw eigen logo voor een persoonlijke stempel in uw kantoor of bedrijfspand.

Professionele oplossingen en gegarandeerd maatwerk

Graag zetten wij onze jarenlange ervaring in om zoveel mogelijk werk bij u uit handen te nemen. Door onze vele jaren ervaring in de projectmarkt kunnen wij u op professionele wijze oplossingen bieden. Bij ons kunt u uitgaan van passend advies en ondersteuning gedurende het hele traject. Van advies tot montage en onderhoud, M+N Projecten is een dynamische en flexibele partner die u op een oplossingsgerichte wijze zal voorzien van maatwerk.