Rolgordijnen kantoor

Rolgordijnen voor kantoor

Met rolgordijnen voor kantoor van M+N projecten kiest u voor een praktische, maar ook luxe en duurzame oplossing om de lichtinval op de werkplek te reguleren. We bieden daarvoor genoeg keuze in maatwerk semi-transparante doeken in iedere gewenste tint en dessin. Met de optimale combinatie tussen het temperen van licht en transparantie, zorgen ze voor een sfeervolle zonwering die nog voldoende licht doorlaat om prettig bij te kunnen werken. Bovendien zijn ze ook warmtewerend en dat creëert vooral in de zomer een erg aangenaam werkklimaat.

Volledig geïntegreerde rolgordijnen

Omdat we bij M+N Projecten uitsluitend maatwerk leveren, stemmen we de rolgordijnen voor uw kantoor of bedrijf compleet af op projectsituaties en interieurontwerp. Behalve dat u alle vrijheid hebt kleur en structuur van het doek te bepalen, is het ook mogelijk eigen logo’s of prints op de rolgordijnen te laten drukken. Ook de rolcassettes, raamprofielen en de handmatige of automatische bediening sluiten we daar naadloos op aan. We werken met een eigen montageteam dat de rolgordijnen op een nette, haast onzichtbare wijze kan integreren in de kantoorkozijnen.

Juiste oplossing voor ieder kantoor

Voor elk type glaspartij hebben we een geschikte oplossing. Ook als het bijvoorbeeld gaat om onopvallende zonwering in een historisch pand, uitzonderlijk hoge of grote puien, of rolgordijnen voor gebogen ruiten. Kantoorruimtes waar veel presentaties worden gehouden kunnen we ook voorzien van exclusieve verduisterende rolgordijnen.

Duurzame rolgordijnen voor BREEAM-projecten

Bij al onze gordijnen is een hoogwaardige, duurzame kwaliteit gewaarborgd. Het betreft lichtechte textielproducten met een duurzame Cradle to Cradle certificatie. Daarom zijn ze compleet toepasbaar binnen BREEAM-projecten.

Specialist in de projectenmarkt

Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. Wij regelen het hele traject; van advies op locatie voor de meest optimale zonwering tot de productie, montage en het onderhoud. Daarbij bent u altijd verzekerd van maatwerk en zorgen we voor een oplossing in lichtregulering die helemaal past bij uw wensen voor nu én de toekomst.

Welke maatvoeringen zijn mogelijk met onze rolgordijnen?