Raamdecoratie bibliotheek

Op zoek naar optimale raamdecoratie met oog voor de toekomst? M+N Projecten is dé expert op het gebied van zon-, lichtwering- en verduisteringsproducten! Met meer dan 30 jaar ervaring in raambekleding zijn onze specialisten in staat om u iedere dag opnieuw te voorzien van een deskundig advies. Van rolgordijnen tot lamellen en vitrages op maat. We helpen u gericht verder.

Zonwering op maat

M+N Projecten levert maatwerk voor iedere situatie. Tijdens het gehele traject maken we enkel gebruik van duurzame textielproducten, waardoor al onze raambekleding jarenlang in een perfecte staat blijft. Daarom profiteert u niet alleen van een milieuvriendelijk product, maar ook van raamdecoratie met een uitstekende kwaliteit. Dat maakt onze producten bijzonder! Bij M+N Projecten bieden we raamdecoratie aan voor zorginstellingen, culturele instellingen, winkels, kantoren en openbare gebouwen. Heeft u te maken met een specifieke situatie waar u zelf niet helemaal uitkomt? Onze specialisten verdiepen zich graag in al uw wensen. Op die manier hebben we meer inzicht in het gewenste design, de veiligheid van de raambekleding, kleur en de mate van transparantie. Vanaf de eerste ontmoeting, tot het uiteindelijke onderhoud van uw raamdecoratie; we zijn er het gehele traject voor u.

Raamdecoratie voor bibliotheek

Wilt u graag nieuwe raambekleding voor een bibliotheek aanschaffen? De specialisten van M+N Projecten staan klaar om u verder te helpen! We analyseren de mate van lichtregulering in de desbetreffende ruimte en kijken samen naar al uw voorkeuren. Op die manier kunnen we een passend advies meegeven over het type raambekleding dat hierbij aansluit. Bij grote ruimtes, zoals een bibliotheek, adviseren we vaak gordijnen en vitrages. Zo creëert u een sfeervolle ruimte!

Altijd een passende oplossing

Heeft u te maken met lastige hoeken, verschillende ramen of een extreem hoge ruimte? Ook dan staan we bij M+N Projecten voor u klaar. Onze specialisten grijpen iedere uitdaging met beide handen aan en produceren zo passende raambekleding voor iedere situatie. Tijdens het gehele traject zorgen de monteurs van M+N Projecten voor de afwerking en integratie in de kozijnen en puien. Zo leveren wij altijd een project dat meteen klaar is voor gebruik! Daarnaast hebben al onze textielproducten een zogenoemde Cradle to Cradle certificering. Hierdoor is er zelfs raamdecoratie bij BREEAM projecten mogelijk. Nieuwsgierig of onze raamdecoratie ook iets voor u is? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Specialist in de projectenmarkt

M+N Projecten combineert functionaliteit met stijl en sfeer in ieder project. Dé kracht van de allerbeste raambekleding. Bovendien profiteert u altijd van scherpe prijzen en zeer korte levertijden. We richten ons enkel op de projectmarkt en bieden oplossingen op maat aan, binnen ieder budget. Vanaf onze eerste ontmoeting, tot aan het onderhoud van uw raamdecoratie; het gehele traject staan we voor u klaar.

Advies nodig over uw raamdecoratie? We staan voor u klaar!

Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u nog aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op! We komen graag kosteloos inmeten bij u op locatie en sturen na afloop gratis een offerte op. Binnenkort kennismaken? U bereikt ons via de telefoon 088 700 7600, per mail info@mnprojecten.nl of via het contactformulier dat u op onze website vindt.