Raambekleding kantoor

Als specialist in hoogwaardige zonwering voor binnen levert M+N projecten al meer dan 20 jaar raambekleding aan kantoren en bedrijven. Dit loopt uiteen van plissés, rolgordijnen, verticale lamellen en paneelgordijnen tot horizontale jaloezieën en luxe gordijnen en vitrage. Deze worden volledig op maat gemaakt, waarbij we uitsluitend duurzame textielproducten gebruiken. Daardoor behoudt onze raambekleding niet alleen jarenlang zijn lichtechte eigenschappen, maar het is ook met zo min mogelijk nadelig effect op het milieu geproduceerd.

Compleet traject raambekleding in maatwerk

M+N projecten biedt niet alleen raambekleding aan kantoren, ook restaurants, hotels, winkels, culturele instellingen, openbare gebouwen en zorginstellingen profiteren van de hoogwaardige en vooral sfeervolle eigenschappen van onze zonwering. We zorgen dat deze volledig wordt afgestemd op uw wensen wat betreft dessin, kleur, mate van transparantie, maar ook veiligheid. Van een eerste vrijblijvend advies tot de montage en het onderhoud, we begeleiden het hele traject. Dat kan ook al in een vroeg traject, als u bijvoorbeeld nog met een architect of interieurontwerper aan tafel zit.

Voor iedere sfeer op kantoor

Welke type raambekleding voor uw kantoor geschikt is, hangt zowel af van de gewenste mate van lichtregulering als van de beoogde ambiance. Zo komen in open kantoorruimtes rolgordijnen en jaloezieën goed tot hun recht voor het temperen van licht en warmte, terwijl in een gemeenschappelijke ruimte of vergaderzaal gordijnen en vitrage juist voor een intieme sfeer zorgen. Of u kiest voor een combinatie.

Verzekerd van zorgvuldig maatwerk

We produceren raambekleding voor ieder type raampartij. Ook als het gaat om lastige hoeken, zeer hoge ruimtes of een veelheid aan ramen die apart worden bediend. Mag de raambekleding van buiten nauwelijks worden opgemerkt? Ook dat regelen we. Ons eigen montageteam zorgt zorgvuldig voor de juiste afwerking en volledige integratie in puien en kozijnen. Bovendien verzorgt M+N projecten ook raambekleding bij BREEAM projecten aangezien het merendeel van onze textielproducten een Cradle to Cradle certificering draagt.

Specialist in de projectenmarkt

Als fabrikant met een eigen montageteam hanteren wij scherpe prijzen en korte levertijden. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt en bieden professionele oplossingen binnen uw situatie, wensen en budget. Wij regelen het hele traject; van advies op locatie voor de meest optimale zonwering tot de productie, montage en het onderhoud. Daarbij bent u altijd verzekerd van maatwerk en zorgen we voor een oplossing in lichtregulering die helemaal past bij uw wensen voor nu én de toekomst.