Maatwerk lichtdoorlatende rolgordijnen in uw bedrijfspand

Niet iedere ruimte in een bedrijfspand hoeft volledig verduistert te worden. Maakt u liever geen gebruik van raamdecoratie maar bent u wel op zoek naar een rolgordijn om het zicht te ontnemen? Dan zijn de lichtdoorlatende rolgordijnen van M+N Projecten een erg goede optie. De kamer zal verlicht blijven en wanneer het zicht op de buitenwereld weer gewenst is kunnen de rolgordijnen worden opgerold.

Geïntegreerde lichtdoorlatende rolgordijnen op maat

Bij M+N Projecten leveren we uitsluitend maatwerk. Dit geldt dus ook voor lichtdoorlatende rolgordijnen, die wij volledig afstemmen op uw kantoor of bedrijf en de daarbij behorende projectsituatie en interieurontwerpen. Binnen ons maatwerk heeft u de volledige vrijheid om te kiezen voor kleuren en structuren die passen bij de uitstraling van uw bedrijf. Ook een eigen logo of print op de lichtdoorlatende rolgordijnen zijn een interessante optie om op subtiele wijze een stempel te drukken.

Rolgordijnen met duurzame kwaliteit

Voor welk type lichtdoorlatend rolgordijn u ook kiest, bij al onze rolgordijnen is een hoogwaardige, duurzame kwaliteit gewaarborgd. M+N Projecten werkt met lichtechte textielproducten met een duurzame Cradle to Cradle certificatie. Door deze specificaties zijn ze compleet toepasbaar binnen BREEAM-projecten.

Juiste oplossing in de projectenmarkt

M+N Projecten heeft het fabricaat van lichtdoorlatende rolgordijnen in eigen beheer. Door dit te combineren met een eigen montageteam kunnen wij scherpe prijzen en korte levertijden hanteren. Bent u op zoek naar een partner voor een professionele oplossing met veel ervaring in de projectmarkt? M+N Projecten staat tijdens het gehele traject voor u klaar. Van advies op locatie tot montage en onderhoud, u bent altijd verzekerd van maatwerk en een oplossing in lichtregulering die past bij uw wensen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.