Horizontale jaloezieën bedrijfspand

Horizontale jaloezieën voor bedrijfspand

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner op het gebied van lichtwering- en verduisteringsproducten? M+N Projecten heeft ruim 25 jaar ervaring in uiteenlopende raamdecoratie vraagstukken! Onze horizontale jaloezieën zijn dé perfecte oplossing voor in grote en kleine bedrijfspanden. Benieuwd naar ons assortiment jaloezieën? We vertellen graag meer! 

Ruim aanbod raamdecoratie

Op zoek naar jaloezieën, gordijnen of vitrages? In het assortiment van M+N Projecten vindt u de raamdecoratie die bij uw bedrijfspand past! Bekijk de verschillende mogelijkheden op onze website of laat u adviseren door één van onze medewerkers. Selecteer de gewenste kleur en ontdek het gemak van horizontale jaloezieën. Dit type raamdecoratie is zeer gebruiksvriendelijk, waardoor u de jaloezieën zelf eenvoudig kunt stellen. Hierbij kunt u in iedere ruimte zelf het licht regelen. Zet de jaloezieën open of volledig dicht én profiteer van nog meer privacy in uw bedrijfspand. Binnen ons aanbod heeft u de keuze uit verschillende breedtes, namelijk 16, 25 en 50 mm. Welke breedte het meest geschikt is, wordt vaak bepaald met behulp van de maatvoering. Benieuwd? Laat u adviseren! 

Oplossingen op maat

Bij M+N Projecten creëren we altijd een oplossing die aansluit bij de situatie. Dit betekent dat we rekening houden met uw voorkeuren en budget gedurende het productieproces. Het is vervolgens aan u om een passend design te selecteren. Kiest u voor een basiskleur als zwart of wit, of gaat u liever voor een opvallende kleur? Bekijk ons assortiment en ontdek welke stijlen het beste passen bij uw bedrijfspand. 

Duurzaam kwaliteitsmerk

Naast onze uitstekende kwaliteit raamdecoratie, zijn onze materialen ook duurzaam geproduceerd! Onder andere de horizontale jaloezieën beschikken over een duurzaam kwaliteitsmerk. Met dit kwaliteitsmerk zijn de producten tegelijkertijd Cradle to Cradle gecertificeerd. Dit betekent dat onze jaloezieën ook inzetbaar zijn bij uiteenlopende BREEAM projecten! Bovendien zijn we in onze fabriek ook bezig met het creëren van een groener Nederland. Zo zorgen we er bijvoorbeeld voor dat de CO2 emissies zo laag mogelijk zijn in onze fabriek. Dat brengt ons een stukje dichterbij een beter Nederland! 

Meer weten over horizontale jaloezieën? M+N Projecten helpt u graag

Heeft u nog specifieke vragen over de horizontale jaloezieën op onze website of wilt u in contact komen met één van onze professionals? Laat het ons weten! Het team van M+N Projecten bekijkt graag uw situatie en stelt aan de hand daarvan een gericht advies op. Plan online een gratis inmeetafspraak in en ontvang kosteloos de offerte na afloop van de afspraak. Hierin vindt u overzichtelijk terug welke mogelijkheden er zijn binnen uw bedrijfspand. Zelf ervaren? U kunt ons op iedere werkdag van maandag tot en met vrijdag bereiken via de mail info@mnprojecten.nl of via de telefoon 088 700 7600. Onze professionals staan altijd klaar om u verder te helpen.