Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen zijn geschikt voor elk interieur. Niet alleen vanwege de vele mogelijkheden in kleuren en stoffen, maar ook door hun licht- en warmtewerende eigenschappen. Bent u op zoek naar elektrische rolgordijnen? Als specialist in raambekleding helpt M+N Projecten graag mee aan maatwerk rolgordijnen voor de zakelijke markt. Kies voor sfeervolle zonwering en creëer in uw bedrijf een aangenaam werkklimaat.

Elektrische rolgordijnen voor kantoren

Door de soepele werking en de gebruiksvriendelijke mogelijkheden van elektrische rolgordijnen in uw kantoor creëert u binnen korte tijd een lichtinval naar wens. Met de innovatieve en diverse eenvoudige oplossingen van M+N Projecten is geautomatiseerde raamdecoratie binnen ieders bereik.

Rolgordijnen uit eigen fabriek

Alle rolgordijnen worden direct uit eigen fabriek geleverd. Hierdoor is er geen tussenkomst van dealers en kunt u bij ons terecht voor levering, montage en service. Onze rolgordijnen zijn duurzaam en voorzien van diverse certificaten. 

Rolgordijnen op maat

Bij M+N Projecten wordt uitsluitend maatwerk geleverd. Zo stemmen we elektrische rolgordijnen af op uw kantoor of bedrijf, waarbij we ook kijken naar het eindresultaat zodat dit prettig combineert met het interieurontwerp en binnen de scope van het project. Binnen de invulling van de elektrische rolgordijnen heeft u vrije keus tussen kleur en structuur van het doek. Daarnaast is het mogelijk om eigen logo’s of prints op de rolgordijnen te laten drukken. Ons eigen montageteam zal ervoor zorgen dat het gekozen rolgordijn op een nette en haast onzichtbare wijze geïntegreerd kan worden in de gevel.

Specialist in binnenzonwering

M+N Projecten is onder andere gespecialiseerd in rolgordijnen, paneelgordijnen en plissés. Wij bieden u professionele oplossingen die passen in de situatie, binnen het budget en aansluiten op de wensen. Gedurende het hele traject bent u verzekerd van maatwerk en van de beste oplossing in lichtregulering.