Elektrische plissé

Elektrische plissés in uw interieurontwerp

Bij M+N Projecten werken we met een oplossingsgerichte instelling. In de afgelopen 25 jaar hebben wij interessante grote projecten mogen uitvoeren voor kantoren en bedrijfspanden. Door de vele ervaring kunnen wij u een professionele oplossing bieden die binnen uw situatie, wensen en budget past. Ook voor elektrische plissés kunt u bij ons terecht en zullen wij u gedurende het hele traject, van advies tot montage, adviseren. Samen met u gaan we graag op zoek naar een eindresultaat wat past binnen het interieurontwerp en de scope van uw project.

Maatwerk elektrische plissé

M+N Projecten levert kwalitatief hoogwaardige producten. Kiest u voor onze elektrische plissés, dan kunt u uitgaan van maatwerk die door onze eigen fabricage wordt vervaardigd. Elektrische plissés zijn stijlvol en veelzijdig en met hun elektrische vermogen een zeer praktische toepassing in kantoor of bedrijfspand. Onze plissés zijn te verkrijgen in enkel- en dubbel uitvoering elk met hun eigen specificaties en mogelijkheden. Graag kijken we samen met u naar de juiste oplossing die past binnen de wensen. Daarbij is het mogelijk om het plissé te bedrukken met een eigen print of logo, om zo een persoonlijke maar subtiele stempel binnen uw kantoor te drukken.

Specialist in lichtregulering

Met M+N Projecten heeft u een dynamische en flexibele partner met een duurzaam product. Want naast kwaliteit vinden wij het belangrijk dat onze producten bijdragen aan een gezonde werkomgeving en een hoge graad van duurzaamheid. Wij leveren producten en oplossingen die lang meegaan en die het milieu ontzien. We hebben dan ook veel ervaring met BREEAM en Cradle to Cradle projecten. Graag zetten wij onze jarenlange ervaring in om zoveel mogelijk werk uit handen te nemen en u te voorzien van een maatwerkproduct naar wens.