Brede rolgordijnen voor de gehele raampartij

Een kantoor met een prachtige grote raampartij is erg prettig om in te werken. Veel daglicht en zicht op de buitenwereld stimuleert en maakt blij. Soms is het echter nodig om (zon)licht buiten te sluiten of niet constant inkijk te hebben van buiten. Met een breed rolgordijn van M+N Projecten is dit gemakkelijk op te lossen. Met één klik op de knop kunt u uw gehele raampartij voorzien van een werend breed rolgordijn of juist de buitenwereld weer tevoorschijn toveren.

XL rolgordijnen op maat

Brede rolgordijnen van M+N Projecten kunnen bestaan uit een stof naar keuze, verduisterend, lichtdoorlatend of transparant, en uit een groot aantal kleuren naar keuze. Behalve dat u alle vrijheid hebt om de kleur en de structuur van het doek te bepalen is het ook mogelijk om logo’s en prints op de rolgordijnen te laten drukken. Bij al onze gordijnen is een hoogwaardige, duurzame kwaliteit gewaarborgd. De brede rolgordijnen bestaan uit lichtechte textielproducten met een duurzame Cradle to Cradle certificatie. Daarom zijn ze compleet toepasbaar binnen BREEAM-projecten.

Een geschikte oplossing voor ieder kantoor

Heeft u een kantoor of een bedrijfspand en bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw glaspartijen? M+N Projecten levert voor elk type glaspartij een gepaste oplossing. Ook brede rolgordijnen voor uitzonderlijke hoge of grote puien behoren tot het aanbod van M+N Projecten.

Specialist in binnenzonwering

M+N Projecten is onder andere gespecialiseerd in rolgordijnen, verticale lamellen en vitrage. Wij bieden u professionele oplossingen die passen in uw situatie, binnen het gestelde budget en aansluiten op de wensen. Gedurende het hele traject bent u verzekerd van maatwerk en van de beste oplossing in lichtregulering.

Welke maatvoeringen zijn mogelijk met onze rolgordijnen?