Maatwerk zonwerende rolgordijnen voor kantoren

Zonwerende rolgordijnen zijn ideaal wanneer een specifieke ruimte donker moet zijn, zoals bijvoorbeeld een vergaderruimte tijdens een presentatie. Met een isolerende, verduisterende coating en een lichte kleur aan de achterzijde van het rolgordijn houdt u tevens het zonlicht goed buiten, waardoor de temperatuur in de ruimte aangenaam blijft. Bent u op zoek naar een maatwerkoplossing op het gebied van binnenzonwering, lichtwering en verduistering voor kantoren en bedrijfspanden? M+N Projecten werkt graag mee aan uw wensen.

Specialist in zonwerende rolgordijnen

De rolgordijnen van M+N Projecten worden geleverd in verschillende maatvoeringen, kleuren en structuren. Door onze verschillende oplossingen en systemen kunnen we u een oplossing bieden die past bij iedere wens en elke situatie. Deze oplossing is altijd gebaseerd op maatwerk met een elegant en onopvallend ontwerp. Reken daarbij hoogwaardige materialen en onze kwaliteitsgarantie, zodat u kunt vertrouwen op een goed werkend systeem met een perfecte afwerking.

Oplossingen voor ieder kantoor

Heeft u een kantoor of een bedrijfspand en bent u op zoek naar een geschikte oplossing voor uw glaspartijen? M+N Projecten levert voor elk type glaspartij een gepaste oplossing. Ook rolgordijnen voor uitzonderlijke hoge ramen of grote puien behoren tot het aanbod van M+N Projecten.

Professionele oplossingen in de projectenmarkt

M+N Projecten hanteert scherpe prijzen en korte levertijden. Door onze eigen fabriek en een eigen montageteam kunnen wij u professionele oplossingen bieden die passen bij elke situatie, iedere wens en binnen ieder budget. Tijdens het gehele traject, van advies op maat tot montage en onderhoud, bent u verzekerd van maatwerk en kwaliteit die bij u past. Wij zijn gespecialiseerd en uitsluitend actief in de projectmarkt, waarin wij al vele mooie projecten hebben mogen realiseren.

Heeft u een vraag, opmerking, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Download de rolgordijnen brochure


 

GA NAAR DE PRODUCTPAGINA ROLGORDIJNEN
 

GA NAAR DE PRODUCTPAGINA TEXTIELSOORTEN