Screenstof rolgordijnen op maat

M+N projecten is de specialist op het gebied van rolgordijnen met screenstof. Wij bieden professionele oplossingen die passen in elke situatie, binnen elk budget en bij uw wensen. Wij zijn in het bezit van een eigen fabriek met een eigen montageteam waardoor u bent verzekerd van maatwerk rolgordijnen voorzien van kwalitatieve screenstoffen. M+N Projecten werkt met duurzame textielsoorten die grotendeels Cradle to Cradle gecertificeerd zijn. Door deze specificaties zijn ze toepasbaar binnen BREEAM-projecten.

Specialist in screenstof rolgordijnen

Rolgordijnen met een screendoek zijn ideaal als binnenzonwering. Screendoeken filteren het zonlicht en zijn daarnaast zon- en warmtewerend. Door de transparantie van de screenstof rolgordijnen is het mogelijk om zelfs op zonnige zomerdagen een onbelemmerde blik op de buitenwereld te kunnen werpen. De screenstoffen voor rolgordijnen van M+N Projecten kunnen geleverd worden in verschillende maatvoeringen, structuren en kleuren. Door onze verschillende mogelijkheden en oplossingen heeft u altijd een uitkomst die past bij het interieurontwerp en binnen de scope van het project.

Screenstof rolgordijnen voor kantoren

Wanneer u kiest voor rolgordijnen met een screenstof van M+N Projecten heeft u vrije keus tussen verschillende kleuren en structuren van het doek. Daarnaast is het ook mogelijk om een eigen logo of print op het doek te laten drukken om zo een persoonlijke sfeer te creëren. Ons eigen montageteam zal het gekozen rolgordijn op een nette en haast onzichtbare wijze installeren in uw kozijn of gevel.

Specialistische binnenzonwering

Met de innovatieve en diverse eenvoudige oplossingen van M+N Projecten is passende raamdecoratie binnen ieders bereik. Gedurende het hele traject, van advies op maat tot montage en onderhoud, bent u verzekerd van maatwerk en een oplossing die bij u past. Door onze vele jaren ervaring, uitsluitend in de projectmarkt, hebben wij al vele mooie projecten met succes kunnen realiseren.
Heeft u een vraag, opmerking, of wilt u gebruik maken van onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

GA NAAR DE PRODUCTPAGINA ROLGORDIJNEN
 

GA NAAR DE PRODUCTPAGINA TEXTIELSOORTEN